top of page
chatchat-04-no-pink-behind.png

 Tarieven 

Uitkammen / klitten verwijderen: € 55

Trimbeurt extra kat(ten) van hetzelfde gezin: € 50

Scheren vervilte vacht / extreme klitvorming: € 75

Supplement extra werk*: € 15/kwartier

 

De behandeling is inclusief:

- Schoonmaken ogen, oren en neusje

- Schoonmaken genitaliën

- Knippen van de nagels

Deze tarieven zijn inclusief 21% BTW en dienen meteen na de behandeling voldaan te worden. 

Ik kom met plezier naar je toe! De eerste 10 km (retour, gerekend vanaf Molenstraat 111 in OLV-Waver) zitten in de prijs inbegrepen. Woon je verder weg, dan reken ik € 0,40 per extra km.

Eventuele parkeerkosten zijn voor de rekening van de klant. 

Sommige katten willen helaas écht niet behandeld worden… Wanneer binnen de 20 minuten blijkt dat uw dier niet verzorgd kan worden (bv. uw kat is onvindbaar, is té gestresseerd of té agressief),  dan breng ik een starttarief van € 20 (excl. mogelijke reis- en parkeerkosten) in rekening voor o.a. gereserveerde tijd, schoonmaakkosten en gegeven advies. Samen met u tracht ik dan naar een zo goed mogelijke

oplossing te zoeken zodat uw kat toch geholpen kan worden.

* Mijn ervaring leert me dat een uur ruim voldoende is voor een standaard trimbeurt. Soms duurt het toch langer en dat is meestal omdat de conditie van de vacht in een zeer slechte staat is.

Afhankelijk van de toestand van de kat (is het nog verantwoord om verder te werken), duurt de trimbeurt dan langer dan voorzien en wordt er een supplement per kwartier aangerekend.

Ik geef ALTIJD voldoende advies om dit in de toekomst te vermijden. 

 Wat ik niet doe 

Sommige vragen komen regelmatig terug, die ik helaas niet kan inwilligen. Daarom even een lijstje van dingen die ik - noch een andere trimmer - niét doe.

- Ik maak geen kortharige kat van een langharige. Hondentrimmers knippen inderdaad 'modelletjes' maar bij katten is dit niet alleen onbegonnen werk (ze hebben hier het geduld niet voor) maar bovendien is het ook zeer lelijk. Wat ik wél kan doen, is het baardje wat korter zetten, de broek wat inkorten of het buikje preventief kort scheren. Dit in samenspraak met de eigenaar uiteraard. 

- Ik scheer geen katten als het niet nodig is. Redenen als "het is warm buiten", "da's makkelijker" of

"er vliegt te veel haar in mijn huis", zijn helaas geen redenen om de hele vacht te scheren. Een kattenvacht heeft een belangrijke functie dus ik scheer enkel indien noodzakelijk en bij voorkeur ook enkel die plekken waar het nodig is. Bovendien is zo'n scheerbeurt ook echt niet prettig voor de kat en zijn er altijd risico's aan verbonden (zoals wondjes of de vacht die niet mooi terug groeit).

 

Katten met vlooien of ringworm, behandel ik niet. Ringworm is zeer besmettelijk voor mens en dier,

en dient altijd opgevolgd te worden door de dierenarts! Bij het ontdekken van vlooien of ringworm tijdens de trimbeurt, stop ik onmiddellijk en reken ik een toeslag van €25. Ik wil vermijden dat ik parasieten of een schimmelinfectie meeneem naar een andere klant, dus dien ik mijn materiaal na de trimbeurt extra grondig schoon te maken, en mijn kledij te vervangen. Check dus vooraf goed of uw kat vlooien heeft en behandel hem en uw omgeving.

 Contact 

info@chatchat.be 

Tel: 0479 74 35 63

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
bottom of page